Breaking News
Loading...
23 Temmuz 2008 Çarşamba

Lalola - Dizisi (Kanal 1) -Hande Ataizi

15:31

Medyapım'dan yeni dizi!...
http://www.loadtr.com/b-208967-hande.jpg
Medyapım, yabancı dizilerin yerli versiyonunu hayata geçirme konusunda ilginç bir sınava daha hazırlık yapıyor.


Arjantin’de doğan, bu ülkede büyük ilgi görünce vitrine çıktığı ilk fuarda 50’den fazla ülkeye satılan dizinin adı; “LaLola”...

Dizi ilginç bir romantik komedi. Dizinin kahramanı reklam ajansında kreatif direktör olarak çalışan akşam beraber olduğu kadını sabahleyin tanımayan çapkın bir erkek.

Çapkın adam günün birinde kendisi gibi reklam şirketinde çalışan bir kızı, beylik romantik sözleri sayesinde kendine âşık ediyor.
Reklamcı kadın, ona olan aşkından nişanlısından ayrılıyor ama adam, hayatına giren her kadına yaptığı gibi onu da duygularıyla baş başa bırakıyor.

Öyle ki, kız aradığında adam, “Al konuş, bir gece de sen birlikte olursun” diye telefonu erkek arkadaşına veriyor.

Adamın kendisine yaptığını hazmedemeyen kadın soluğu büyücüde alıyor.

Büyücü de bir gecede o çapkın erkeği, kadına dönüştürüyor. Adam, çapkın bir erkek olarak uzandığı yatağından sabahleyin bakire bir kız olarak hayata yeniden merhaba diyor. Fiziğiyle, sesiyle tam bir kadın olan “Lola” çok geçmeden de en samimi olduğu erkek arkadaşına âşık oluyor. Ve komedi de işte bu noktadan sonra başlıyor.

Çapkın bir erkekken, bir erkeğe sırılsıklam âşık bir kadına dönüşen “Lola” bir yandan da kendisini eski haline döndürmesi için büyücünün peşine düşüyor.
Medyapım’ın Kanal 1 için çekeceği bu dizinin başrol oyuncusu belli. Dizinin orijinalindeki “Lola” karakterini Hande Ataizi canlandıracak.

Ataizi’nin erkek halini ve âşık olacağı erkeği ve can dostu kız arkadaşını kimlerin oynayacağı henüz belli değil. Dizinin bir ilginç özelliği de şu olacak:

Dizi aslında haftalık. Ancak Medyapım diziyi günlük olarak çekecek, Kanal 1’de hafta içi her gün haber sonrası 45’er dakika olarak yayınlayacak.

Yapım şirketleri 80-90 dakikalık bir diziyi bir haftada ancak yetiştirirken Medyapım, 45 dakikalık günlük diziyi nasıl çekecek?

Medyapım’ın ortağı Fatih Aksoy, “Aynı anda üç farklı ekiple çekeceğiz diziyi. Çünkü senaryo buna uygun” dedi.

http://www.loadtr.com/b-208970-lalola.jpg,
http://www.loadtr.com/b-208968-handeata.jpg

kaynak: http://www.dizisifan.org

0 yorum:

 
Toggle Footer