Breaking News
Loading...
23 Temmuz 2008 Çarşamba

Sonbahar (Star tv)

16:38
Tomris Giritlioğlu'nun "Azat" isimli projesiyle adım attığı dizi film piyasasında "Bir İstanbul Masalı'yla" yıldızı parlayan ve aranılan başrol yıldızları arasına giren Ahu Türkpençe, yeni yayın dönemi için Gold Film'in sahibi Faruk Turgut ile prensipte el sıkıştı.

Türkpençe, Erkan Petekkaya ile Star tv için çekilecek "Sonbahar" isimli dizide başrol oynamaya hazırlanıyordu.Ancak yaz döneminde futbol piyasasında olduğu gibi dizi piyasasında da yaşanan yüksek transfer ücretleri Türkpençe'nin aklını çeldi.Başka bir film şirketinden Gold Film'den daha yüksek ücretle yeni bir proje teklifi alan Türkpençe, fiyatına zam yaptı.Gold Film'e bölüm başına 30 milyar istediğini söyleyen Türkpençe, isteği kabul edilmezse, dizide rol almayacağını belirtti.

Yönetmen Nihat Durak

Dizide aynı zamanda piyasanın yüksek ücretli oyuncuları arasında yer alan Erkan Petekkaya ile de çalışacağı ve toplam bütçe kendisine ağır geleceği için yapımcı da, Türkpençe'nin teklifini kabul etmedi...
Turgut, 3 sezon Gümüş dizisinde canlandırdığı Pınar karakteriyle beğeni toplayan, Ayça Varlıer ile anlaşma imzaladı.Senaryosunu Şebnem Çıtak'ın yazacağı, yönetmenliğini Nihat Durak'ın yapacağı dizide Fadik Sevin Atasoy da rol alacak.

www.dizisifan.org

0 yorum:

 
Toggle Footer