Breaking News
Loading...
23 Temmuz 2008 Çarşamba

Talih Kuşu ,Dizisi, ATV,

16:33

Kenan Işık'ın senaryosunu beğenerek hızla çalışmalarına başlanmasını istediği dizinin erkek oyuncusu da belli oldu. Maya Film'in yapımcılığını yaptığı dizi, Ağustos ayında ekranlarda olacak....

http://img178.imageshack.us/img178/3558/ipekkarapinarozandaggezty6.jpg


atv, iddialı bir diziyi daha ekranlara getirmek için kolları sıvadı. Yönetmenliğini Atilla Cengiz'in yapacağı "Talih Kuşu" isimli dizinin senaryosunu çok beğenen atv İcra Kurulu Üyesi Kenan Işık, dizinin bir an önce yayına girmesini istemişti. Hazırlıkların hızla tamamlandığı dizinin başrol erkek oyuncu seçimi de sonuçlanınca, çekimlerin bu hafta içinde başlaması gündeme geldi.

TRT kökenli Canan Evcimen'in kurduğu Maya Film'in yapımcılığını yaptığı dizide, "Köprü dizisindeki İpek Karapınar ile 'Sağır Oda', 'Aşk Yeniden', 'Sana Mecburum' gibi dizilerde de rol alan genç oyuncu Ozan Dağgez başrolleri paylaşıyor.

Yoğunluklu olarak Beykoz ve Anadolu Hisarı'nda çekilecek olan "Talih Kuşu" dizisinin diğer oyuncuları arasında Cavit Çetin Güner, Ayşe Kökçü, Cihat Tamer, Suna Selen, Nazlı Tosunoğlu, Selin İşcan da yer alıyor.

Ağustos'un ilk haftası yayına girmesi beklenen dizinin senaryosunu ise son olarak Mahinur Ergun ile birlikte "Ezo Gelin" dizisinin senaryosunu da yazan Neslihan Eyüboğlu yazıyor.

http://www.dizisifan.org

0 yorum:

 
Toggle Footer